Porties: 35
Equipment
- 1 glazen potje
- magnetron
Over dit recept
Deze chocoladepasta is een heerlijke traktatie voor volwassenen en kinderen op een proteïne boterham.
Tip: Gebruik bijvoorbeeld een oud pindakaaspotje om de chocoladepasta in te maken.
Ingrediënten
- 150 gram roomboter
- 30 gram cacaopoeder
- 60 gram erythritol
- 20 gram slagroom
- 1 snufje zout
Instructies
- Doe de roomboter in een leeg glazenpotje.
- Smelt de roomboter, tot ze zacht is, in de magnetron.
- Voeg de erythritol en cacaopoeder toe.
- Roer alles goed door tot het volledig gemengd is.
- Voeg de slagroom toe en roer opnieuw goed door.
- Laat de chocoladepasta afkoelen
Voedingswaarde
Koolhydraten: 0.26g | Eiwit: 0.35g | Vet: 6.5g
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Laat ons weten hoe het was!
Recept ideeën
Voor meer recepten ga naar de pagina ‘Wat eten we vandaag? Gezonde leefstijlrecepten’.