Het leefstijlteam

Je wilt je gezondheid bevorderen door je leefstijl te veranderen.
Ons leefstijlteam ondersteunt je daarin met kennis, ervaring en expertise.

Het team van Stichting Je Leefstijl Als Medicijn bestaat uit een bevlogen groep mensen met interesse en ervaring op het gebied van het bevorderen van je gezondheid door een gezonde leefstijl. De oprichter en voorzitter van de stichting is expert en ervaringsdeskundige op het gebied van diabetes type 2. Doormiddel van het veranderen van zijn leefstijl is hij medicatie vrij en heeft een gezond BMI.

Al onze projectleiders zijn ervaringsdeskundigen en hebben veel kennis over de effecten van leefstijl op hun aandoening.
De medische, paramedische, wetenschappelijke adviseurs en de leden van de Raad van Advies zetten zich binnen hun vakgebied allemaal in
op het gebied van leefstijl, leefstijlgeneeskunde en het bevorderen van een gezonde leefomgeving.

Bestuur

Medisch adviseurs

Met deze adviseurs hebben wij wekelijks overleg en zorgen we voor zoveel mogelijk borging in de actuele stand van de medische wetenschap.

Wetenschappelijk adviseurs

Paramedisch adviseurs

Projectleiders

De projectleiders zijn bezig met het opzetten van leefstijlprojecten. Vaak vanuit een persoonlijke motivatie of ze zijn ervaringsdeskundigen.

Raad van Advies

Stichting Je Leefstijl Als Medicijn

Stichting Je Leefstijl Als Medicijn heeft als doel om de zorg te helpen veranderen. De patiënt staat echt centraal en weer aan het roer van zijn eigen gezondheid.

We zijn een ANBI Stichting met beperkte middelen en een grote maatschappelijke missie.
Daarbij is jouw steun onmisbaar. Dank je wel voor je bezoek aan onze site. Met je belangstelling steun je ons al.