Leefstijlpartners

Stichting Je Leefstijl Als Medicijn heeft samenwerkingen met diverse bedrijven die producten of diensten aanbieden die bijdragen aan een gezonde leefstijl. Zo helpen we jou en dekken wij onze kosten.

Onze leefstijlpartners

New call-to-action

Ekomenu

Wil jij gezond eten maar kan je daar wel wat hulp bij gebruiken? Bestel dan een maaltijdbox van Ekomenu en selecteer een voedingspatroon dat bij jou past. Ontvang korting op je eerste bestelling.

The Health Fundament

The Health Fundament

Krijg meer kennis en inzicht
Cursussen en nascholing speciaal voor jou als zorgprofessional om je bekwaamheid in fundamentele gezondheidsaspecten te vergroten.
Ontwikkel direct toepasbare skills
Alle scholingen zijn gericht op toepasbare interventies in de praktijk, zodat jij patiënten die gezonder willen leven, beter kan helpen.

Curingfood

De website van Curingfood geeft uitgebreide informatie over het Specifieke Koolhydraten Dieet (SCD) waarmee je zelf een positieve bijdrage kan leveren aan je inflammatoire darmziekte (IBD). Naast achtergrond informatie, bevat het menuplannen voor de eerste paar weken van het dieet en een uitgebreide recepten database. Curingfood zet zich in om voeding en leefstijl een standaard onderdeel van de behandeling van IBD te maken. Curingfood heeft geen winstoogmerk. 

Leefstijlpartner worden?

Stuur een mail naar [email protected] of via ons contactformulier.

2diabeat doe met ons mee

Steun Stichting Je Leefstijl Als Medicijn met je aankoop.

Op sommige pagina’s of artikelen plaatsen we een koopknop of linkje. We plaatsen dit bij artikelen zoals boeken, workshops of cursussen die je kunnen helpen bij het aanpassen of volhouden van je leefstijl. Wanneer je via een link op onze website een bestelling plaatst bij een partner, steun je automatisch onze stichting. Dat kost jou niets extra.


Blogs met onze partners

Diabetes maaltijdbox

Diabetes maaltijdbox

Wil je type 2 diabetes doorbreken en toch lekker en gevarieerd eten? De diabetes maaltijdbox van Ekomenu helpt je met koolhydraatarme of ketogene maaltijden.