Blog Diabetes 1 In Eigen Hand

Op onze Blog Diabetes 1 In Eigen Hand vind je onze ervaringen met een koolhydraatarme, eiwitrijke leefstijl en diabetes type 1. Je vindt er artikelen over voeding, leefstijlmethode en persoonlijke ontwikkeling. Je kunt lezen hoe deze leefstijl het makkelijker maakt om te sporten. Ook kun je lezen hoe een moeder deze leefstijl toepast in de zorg voor haar twee kinderen met type 1.

Veel mensen hebben te maken met (kortdurende) stress. Jongeren hebben daar vaak mee te maken bij het maken van toetsen.
Amber vertelt hoe een koolhydraatarme leefstijl bijdraagt om de effecten van stress inzichtelijk te krijgen en te verminderen.

Diabetes type 1 is de meest voorkomende vorm van diabetes bij kinderen. Er zijn ook mensen die op volwassen leeftijd deze diagnose krijgen. Dit wordt LADA genoemd. Vaak wordt bij hen deze diagnose pas laat gesteld omdat er onterecht veronderstelt wordt dat zij diabetes type 2 hebben. Rennie deelt haar ervaring en persoonlijke ontdekkingen met deze verschillende diagnoses.

In deze blogs lees je alles wat jij wilt weten over diabetes type 1

Hopelijk inspireren we je met de artikelen en deze leuke blogs. Wil je blogs zoeken? Maak dan eenvoudig een selectie op één van de onderwerpen.

Bij diabetes en andere ziekten wordt iedereen aangeraden om zich goed te laten adviseren en begeleiden, en geen onbezonnen risico’s met zijn of haar gezondheid te nemen. De artikelen beschrijven de persoonlijke ervaringen van een patiënt, maar het ziekteverloop en de gevolgen van bepaalde maatregelen kunnen van patiënt tot patiënt verschillen. De auteur en Je Leefstijl Als Medicijn aanvaarden geen aansprakelijkheid voor besluiten over de behandeling van ziekten die op basis van de informatie in deze artikelen zijn genomen.