Peter van Lonkhuyzen, hoofdredacteur

Ik ben Peter van Lonkhuyzen en ik ben vereerd mee te mogen werken aan de beweging van actiënten die het heft in handen nemen en hun leefstijl inzetten om hun eigen gezondheid te verbeteren, en waarvan Stichting Je Leefstijl Als Medicijn de actieve ledenorganisatie is. De kennis van onze gezondheid, de bedreigingen ervan en ons metabolisme neemt razensnel toe. Bij Je Leefstijl Als Medicijn willen we die kennis zo breed mogelijk toegankelijk maken. Met mijn werk als hoofdredacteur draag ik daar graag aan bij. 

Eerder werkte ik als hoofdredacteur voor uiteenlopende tijdschriften en schreef ik als (freelance) journalist onder meer over psychologie, organisaties en leiderschap. Ik publiceerde verschillende boeken waaronder Eerlijk over status en Informeel Leiderschap

Ook interessant om te lezen:

Eerlijk over status

Informeel leiderschap