Hieronder een greep uit de vele ervaringsverhalen op onze site. Gebruik de zoekfunctie als je informatie over een bepaald onderwerp zoekt.

Deze spruitjesstoofpot uit Oanh's Kitchen is eenvoudig om te maken en enorm rijk van smaak. De pompoen zorgt voor een mooie gebonden saus.
Heerlijk koolhydraatarm recept van Ekomenu. Passend bij onze leefstijlprogramma's diabetes 1 in eigen hand en Diabetes 2 Doorbreken.
Weer een heerlijk koolhydraatarm recept van Ekomenu. Snijbiet is familie van de rode biet. De felgekleurde stelen geven ieder gerecht een vrolijke twist.
Heerlijke kokos curry gekruid met koriander. Een kruid met goede vitamines en mineralen. Dit recept is ketogeen. Ook verkrijgbaar als maaltijdbox bij Ekomenu.
Prei is familie van de knoflook en ui en is onder andere goed voor hart- en bloedvaten. Dit recept is ketogeen. Ook verkrijgbaar als maaltijdbox bij Ekomenu.
Krentenbollen van Amandelmeel. Koolhydraatarm en vezelrijk met psylliumvezel. Past in een eiwitrijk dieet. Methode Dokter Bernstein voor diabetes.
Recept Koolhydraatarm Broccolisoep. Past in een eiwitrijk dieet. Methode Dokter Bernstein voor diabetes.
Recept Koolhydraatarm Tomatencarpaccio met zalm. Past in een eiwitrijk dieet. Methode Dokter Bernstein voor diabetes.
Pizza met een bloemkoolbodem is een hit als koolhydraatarm alternatief voor de gewone pizzabodem. Ook als Ekomenu maaltijdbox verkrijgbaar
Een eenvoudige maaltijd, erg smakelijk door de verse spinazie gecombineerd met de frisheid van tomaat. Koolhydraatarm en eiwitrijk
Bloemkoolrijst met shoarma en Paksoi Past in een ketogeen dieet en is dus ook koolhydraatarm. Ook te verkrijgen als maaltijdbox .
Gestoofde witlof met brie. Past in een ketogeen dieet en is dus ook koolhydraatarm. Ook te verkrijgen als maaltijdbox bij onze partner Ekomenu
Keto gerookte makreel met bimi en wortelpuree. Past in een ketogeen dieet en is dus ook koolhydraatarm. Ook te verkrijgen als maaltijdbox.
Keto lasagne met gehakt en aubergine. Past in een ketogeen dieet en is dus ook koolhydraatarm. Ook te verkrijgen als maaltijdbox bij Ekomenu.