Wil jij net als ik genezen van diabetes en flink afvallen?

 
 

Diabetes genezen en afvallen

Ik ben van mijn ernstige diabetes genezen en 40 kilo afgevallen. Al 3 jaar van alle pillen en insuline af. Ik voel me herboren. 30 jaar jonger en jij kan dat ook! Kom bij mij dit jaar 2 weken je vakantie vieren en dan gaan wij samen jouw leefstijl als medicijn gebruiken en ook nog eens een leuke tijd samen beleven.

Diabetes Reset in Gasthuis Pur Sang

12 plekken beschikbaar in het prachtige gasthuis Pur Sang in de Betuwe. Het Gasthuis is speciaal ingericht voor dit programma met :

 • Keukens voor kookworkshops
 • Ruimtes voor beweeg en oefenprogramma’s
 • Welness gedeelte voor ontspanning.
 • Spreekkamers
 • Ruimtes voor groepsbijeenkomsten

 

Mijn klachten. Herken jij dit?

 • Morbide obesitas 125 kilo met een BMI van 40.
 • Insuline spuiten
 • Geen conditie meer.
 • Kon nauwelijks nog mijn veters strikken.
 • Altijd zweten.
 • Huiduitslag en jeuk en steelwratjes
 • Gebitsproblemen
 • Depressie
 • Suikerwaardes tussen de 18 en 12
 • HbA1c 100 mmol
 • enz.

Opgelost met mijn leefstijl als Medicijn.

 • Geen medicatie meer.
 • Geen obesitas meer 40 kilo kwijt.
 • Meer energie.
 • Niet meer snurken.
 • Niet meer zweten.
 • Zeer goede conditie plezier in sporten.
 • Opgewekt in plaats van depressief
 • Relaties verbeterd.
 • Huiduitslag en steelwratjes verdwenen
 • Normale bloedsuiker en HbA1c

Ervaringen

Met het leefstijlprogramma van hoe wordt ik 100 binnen 3 dagen van mijn insuline af.

Ik ben ook nog eens 35 kilo afgevallen en mijn vrouw staat achter me en doet mee en die is ook 20 kilo afgevallen.

Ik voelde me enorm gesteund door de medische begeleiding maar vooral ook omdat we als groep elkaar enorm motiveerden. 

De toekomst zie ik heel erg zonnig in. Het gaat echt geweldig. Ik voel me super. Het is toch heerlijk als mensen tegen je zeggen “John wat zie je er goed uit.”

Diabetes Reset is een prachtig initiatief van een rolmodel om lotgenoten te inspireren ook hun manier van leven aan te passen voor optimale gezondheid. We werken nu al geruime tijd samen aan de medische en maatschappelijke veranderingen die daarvoor nodig zijn. Ik denk dat het Diabetes Reset initiatief bij uitstek past in die veranderingen.

Beste Wim,

ik heb je methode gevolgd, behalve het feit dat we beiden veteraan zijn hadden we ook ons gewicht en de diabetes als overeenkomsten.

Ik ben ook aan de gang gegaan volgens jou methode. Ik woog 106 kilo, gebruikte 3 keer daags metformine en ik sliep onrustig door het snurken. s’Morgens als ik wakker werd voelde ik me niet fit en kon met moeite mijn schoenen aantrekken… Tijd voor actie dus.

Ik ben in 3 maanden 20 kilo afgevallen, suiker is geminimaliseerd en ik heb weer veel energie. 

Wat zeggen de deskundigen

Diabetes Reset is een prachtig initiatief van een rolmodel om lotgenoten te inspireren ook hun manier van leven aan te passen voor optimale gezondheid. We werken nu al geruime tijd samen aan de medische en maatschappelijke veranderingen die daarvoor nodig zijn. Ik denk dat het Diabetes Reset initiatief bij uitstek past in die veranderingen.

Ik schrijf u deze brief om uw projectaanvraag “Diabetes Reset” te ondersteunen. Al geruime tijd heb ik contact met u en werken wij samen aan de implementatie van een leefstijl als medicijn therapie in de Nederlandse gezondheidszorg. Uw website “Je Leefstijl als Medicijn” is een belangrijk communicatie kanaal en bron van informatie en inspiratie voor iedereen in Nederland door zijn/haar eigen leefstijl aan te passen.

De diabetes reset zal plaatsvinden in:

Gasthuis Pur Sang
Pluimenburgsestraat 19
6669 AA Dodewaard
Gelderland

Contactpersoon
Wim Tilburgs
06 42 44 22 25
e-mail [email protected]
Deze video geeft een impressie van Gasthuis Pur Sang waar de diabetes reset weken worden georganiseerd.
 

Het Programma

 

Doelstelling

 • Omkeren van diabetes type 2 door duurzame aanpassing in levensstijl.
 • Verminderen of beëindigen afhankelijkheid van insuline en andere geneesmiddelen
 • Normaliseren bloedsuikergehalte – stoppen of omkeren complicaties van diabetes type 2
 • Gewichtsvermindering

Wat leer je?

 • Wat is de oorzaak van diabetes type 2? (En dat is niet een hoog bloedglucose gehalte)
 • Individuele verschillen in reactie op voeding en beweging **
 • Voeding en herstellen van diabetes type 2 (Wat wel en wat niet eten)
 • Eetpatroon en herstellen van diabetes type 2 (hoe vaak en tijdstip van eten en periodiek vasten)
 • Hoe bewegen voor een maximale verhoging van de insuline gevoeligheid
 • Maatwerk, meten en optimaliseren
 • Hoe je leefstijl blijvend te veranderen