Even voorstellen…

             mijn naam is Casper Barbier

Naast mijn baan als Tax Technology Project Manager, die ik uitoefen in de Zwitserse bergen, houd ik mij in mijn vrije tijd bezig met interesses op het gebied van sporten, koken en zelfoptimalisatie/biohacking. “Mens Sana in Corpore Sano” – een gezonde geest in een gezond lichaam – is daarbij mijn lijfspreuk.

Hoewel ik geen professionele achtergrond heb in de leefstijlgeneeskunde, heb ik vanuit intrinsieke motivatie via “het nieuwe leren” (podcasts, blogs, wetenschappelijke artikelen) de nodige theoretische kennis en ervaring opgedaan op gebied van gezonde voeding, welzijn en het genezen van welvaartsziekten door middel van leefstijlveranderingen. Hierbij spreekt Quantified Self me aan (meten is weten!); ik daag mezelf graag uit om het beste uit mijn slaap en sportprestaties te halen op basis van data.

Vanuit Je Leefstijl Als Medicijn krijg ik nu de kans om de opgedane kennis om te zetten in de praktijk, en bij te dragen om de maatschappelijke ontwikkeling op het gebied van leefstijlgeneeskunde te versnellen.

LinkedIn Casper Barbier

Wil jij zelf ook meedenken?

Het platform Leefstijl Als Medicijn heeft openbare groepen op Facebook en LinkedIn voor iedereen die mee wil praten en denken over een gezondere, duurzame en vitale samenleving. Word je ook lid? Je bent van harte welkom!

Lid worden van de Facebookgroep

Leefstijl als Medicijn platform op LinkedIn

Steun het werk van de Stichting Je Leefstijl Als Medicijn

Help ons om het aantal mensen met diabetes type 2 en andere leefstijlgerelateerde aandoeningen terug te dringen.

Doe een gift

Contact opnemen