Vind hier jouw keto recepten. Van ontbijt tot diner. Met deze recepten maken wij het volgen van het keto dieet gemakkelijker en lekkerder! Lekker afvallen!

Balletjes in tomatensaus

Balletjes in tomatensaus

Balletjes in tomatensaus is een heerlijk recept met simpele en pure ingrediënten. Eenvoudig aan te vullen met een salade of op een bedje van courgetteblokjes.

Kippenbouillon

Eigen gemaakte kippenbouillon is een goede basis voor soepen en sauzen. Bouillonblokjes uit de supermarkt bevatten additieven die een trigger kunnen zijn voor o.a. migraine.
Selderijsalade met peer, blauwe kaas en ei

Selderijsalade met peer, blauwe kaas en ei

Vandaag een gerecht met een heerlijk kaasje: ‘Bastiaansen Brabantse blauwe’ van kaasboerderij Molenschot. Het is een smaakvolle combinatie van de gewone Goudse kaas en de Franse Roquefortschimmel. De smaak is heel eigen, romig, zacht in de aanzet en licht pikant door de blauwe schimmel.
Gado gado met witte kool en sperziebonen

Gado gado met witte kool en sperziebonen

Gado gado betekent letterlijk ‘mengsels’ en is een bekend Indonesisch gerecht. Het bestaat uit gekookte of gestoomde groenten, overgoten met een dunne pindasaus. In Indonesië eten ze gado gado vaak koud als een salade. Voor dit gerecht kiezen we voor witte kool, sperziebonen en taugé, maar natuurlijk kun je ook andere groenten gebruiken.
Voedzaam Notenbrood

Voedzaam notenbrood

Voedzaam notenbrood is een recept van de Voedingsacademie. Het bevat volop vezels, eiwitten en gezonde vetten en geeft je een lang verzadigd gevoel.