Ga terug
+ servings
Wit bolletje koolhydraatarm

Wit bolletje koolhydraatarm

Voorbereidingstijd: 10 minuten
Bereidingstijd: 30 minuten
15 minuten
Totale tijd: 55 minuten
Gang: lunch, Ontbijt
Trefwoord: Koolhydraatarm
Porties: 6 bolletjes
Auteur: Corine Heijneman

Equipment

  • 1 beslagkom
  • bakpapier
  • Oven

Ingrediënten

  • 40 gram amandelmeel
  • 6 gram bakpoeder
  • 10 gram kokosmeel
  • 15 gram psylliumvezel poeder
  • 130 gram Griekse Yoghurt
  • 4 eieren
  • zout naar smaak

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 180 graden.
  • Weeg alle droge ingrediënten af en meng ze in een beslagkom met een lepel.
  • Voeg de yoghurt en de eieren toe.
  • Roer alles met de lepel door tot de ingrediënten goed vermengd zijn.
  • Laat het beslag 15 minuten rusten zodat het stevig wordt.
  • Leg het bakpapier op het rooster van de oven.
  • Verdeel het beslag in zes porties en schep het met een lepel op het bakpapier.
  • Plaats het rooster in het midden van de oven.
  • Bak de bolletjes 30 minuten op 180 graden.

Voedingswaarde

Koolhydraten: 2.7g | Eiwit: 6.5g | Vet: 9g
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Laat ons weten hoe het was!