Wit bolletje koolhydraatarm
OpslaanOpgeslagen!
Voorbereidingstijd: 10 minuten minuten
Bereidingstijd: 30 minuten minuten
15 minuten minuten
Totale tijd: 55 minuten minuten
Gang: lunch, Ontbijt
Trefwoord: Koolhydraatarm
Porties: 6 bolletjes
Auteur: Corine Heijneman
- 40 gram amandelmeel
- 6 gram bakpoeder
- 10 gram kokosmeel
- 15 gram psylliumvezel poeder
- 130 gram Griekse Yoghurt
- 4 eieren
- zout naar smaak
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Weeg alle droge ingrediënten af en meng ze in een beslagkom met een lepel.
Voeg de yoghurt en de eieren toe.
Roer alles met de lepel door tot de ingrediënten goed vermengd zijn.
Laat het beslag 15 minuten rusten zodat het stevig wordt.
Leg het bakpapier op het rooster van de oven.
Verdeel het beslag in zes porties en schep het met een lepel op het bakpapier.
Plaats het rooster in het midden van de oven.
Bak de bolletjes 30 minuten op 180 graden.
Koolhydraten: 2.7g | Eiwit: 6.5g | Vet: 9g