Porties: 6 bolletjes
Equipment
- 1 beslagkom
- bakpapier
- Oven
Ingrediënten
- 40 gram amandelmeel
- 6 gram bakpoeder
- 10 gram kokosmeel
- 15 gram psylliumvezel poeder
- 130 gram Griekse Yoghurt
- 4 eieren
- zout naar smaak
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Weeg alle droge ingrediënten af en meng ze in een beslagkom met een lepel.
- Voeg de yoghurt en de eieren toe.
- Roer alles met de lepel door tot de ingrediënten goed vermengd zijn.
- Laat het beslag 15 minuten rusten zodat het stevig wordt.
- Leg het bakpapier op het rooster van de oven.
- Verdeel het beslag in zes porties en schep het met een lepel op het bakpapier.
- Plaats het rooster in het midden van de oven.
- Bak de bolletjes 30 minuten op 180 graden.
Voedingswaarde
Koolhydraten: 2.7g | Eiwit: 6.5g | Vet: 9g
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Laat ons weten hoe het was!
Recept ideeën
Voor meer recepten ga naar de pagina ‘Wat eten we vandaag? Gezonde leefstijlrecepten‘