Voorbereidingstijd: 30 minuten minuten
Bereidingstijd: 20 minuten minuten
Gang: Ontbijt
Keuken: Koolhydraatarm
Trefwoord: Koolhydraatarm
Porties: 4
- 20 gram Amandelmeel
- 4 gram Bakpoeder
- 8 gram Psylliumvezel
- 5 gram Kokosmeel
- 10 gram Erythritol
- Snufje Zout
- 2 Eieren
- 65 gram Griekse yoghurt
- 5 gram Vanille-aroma
- 4 Paranoten
- 15 Gram Rozijnen
Weeg en meng alle droge ingrediënten (met uitzondering van de noten en rozijnen) door elkaar
Voeg de yoghurt, eieren en vanille aroma toe. Roer nogmaals goed door.
Hak met de keukenmachine de paranoten en rozijnen klein. Roer de noten en rozijnen door het beslag.
Verwarm de oven voor op 160 graden en laat het beslag 15-30 minuten rusten (om het rijzen van de bolletjes te bevorderen).
Verdeel het deeg in 4 porties (bolletjes) op een rooster bekleed met bakpapier.
Bak de bolletjes in 20 minuten goudbruin.
Serving: 1stuk | Koolhydraten: 5.1g | Eiwit: 5.4g | Vet: 8.85g