Ga terug
+ servings
fruitige mug cake

Fruitige snelle mug cake

Bereidingstijd: 3 minuten
Gang: lunch, Ontbijt
Keuken: Koolhydraatarm
Porties: 1 persoon
calorieën: 350kcal
Auteur: Oanh's Kitchen

Equipment

  • 1 klein ovenschaaltje of mok
  • magnetron

Over dit recept

Doe wat cacaopoeder of kaneel bij de mug cake. Heerlijk met een dot slagroom!
Heb je geen magnetron? Doe de mug cake dan ongeveer 20 minuten in de oven op 180 graden.

Ingrediënten

  • 15 gram roomboter
  • 20 gram amandelmeel
  • 8 gram kokosmeel
  • 0,5 theelepel vanille-extract
  • 1 theelepel erythritol
  • 0,5 theelepel bakpoeder
  • 0,5 theelepel zout
  • 5 blauwe bessen
  • 2 frambozen
  • 1 braam
  • 0,5 theelepel kokosrasp

Instructies

  • Smelt de boter en voeg hier amandelmeel, kokosmeel, vanille-extract, erythritol, bakpoeder, ei en zout aan toe.
  • Roer het beslag goed en leg het fruit er bovenop.
  • Doe het ovenschaaltje of de mok 2 minuten in de magnetron op 750 watt.
  • Strooi er tot slot nog een beetje kokosrasp overheen.

Voedingswaarde

Calorieën: 350kcal | Koolhydraten: 7.4g | Eiwit: 12g | Vet: 30g
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Laat ons weten hoe het was!