Gevulde kip uit de oven
OpslaanOpgeslagen!
Voorbereidingstijd: 5 minuten minuten
Bereidingstijd: 45 minuten minuten
Totale tijd: 50 minuten minuten
Gang: Hoofdgerecht
Trefwoord: eiwitrijk, Koolhydraatarm
Porties: 1 persoon
Auteur: Oanh's Kitchen
- 1 kipfilet
- 50 gram kruidenroomkaas
- 10 gram spinazie
- 1 takje rozemarijn
- olijfolie
- 50 gram courgette
- 50 gram kastanjechampignons
- 50 gram snoeptomaten
- 50 gram paprika
- 100 gram bloemkool
- 3 eetlepels olijfolie
- 1 eetlepel balsamicoazijn
- 0,5 theelepel uienpoeder
- 0,5 theelepel knoflookpoeder
- 1 theelepel paprikapoeder
- 1 snuf peper
Snijd de kipfilet in en vul hem met de kruidenroomkaas en spinazie.
Wikkel de kipfilet dicht met de plakjes ontbijtspek, leg er een takje rozemarijn op en besprenkel de kip met olijfolie.
Snijd ondertussen de courgette, champignons, snoeptomaten, paprika en bloemkool in stukjes en doe ze bij de kip in de ovenschaal.
Maak de marinade door de ingrediënten te mengen.
Verdeel de marinade over de ovenschaal en zet hem 45 minuten in de oven.
Koolhydraten: 9.5g | Eiwit: 62g | Vet: 38.1g | Verzadigd vet: 16.7g