Tomaten Carpaccio met Zalm
OpslaanOpgeslagen!
Gang: Hoofdgerecht
Keuken: Eiwitrijk, Koolhydraatarm
Trefwoord: Koolhydraatarm
Porties: 4
- 560 gram Trostomaten
- 160 gram Rucolamelange
- 400 gram Sperziebonen
- 4 Zalmmoten
- 4 el Pijnboompitjes
- 4 el Pompoenpitten
- Snufje Zout & Peper
Dressing
- 4 el Mayonaise
- 20 gram 100% Pindakaas
- 15 gram Sesamzaad
- 1 teentje Knoflook
Rooster de pijnboompitten in een koekenpan.
Snij de tomaten in dunne plakjes. Verdeel de tomaten en de rucola melange over vier borden.
Haal de sperziebonen af en kook ze beetgaar, verdeel ze daarna over de borden.
Maak de dressing van mayonaise, pindakaas, knoflook en sesamzaad, verdeel dit over de tomaat. Besprenkel het geheel met pijnboom- en pompoenpitten. Kruid de zalmfilets met zout en peper. Bak ze even om en om gaar. Serveer ze boven op de groenten.
Koolhydraten: 11.8g | Eiwit: 44.8g | Vet: 49.7g | Vezels: 6.4g