Porties: 4
Ingrediënten
- 560 gram Trostomaten
- 160 gram Rucolamelange
- 400 gram Sperziebonen
- 4 Zalmmoten
- 4 el Pijnboompitjes
- 4 el Pompoenpitten
- Snufje Zout & Peper
Dressing
- 4 el Mayonaise
- 20 gram 100% Pindakaas
- 15 gram Sesamzaad
- 1 teentje Knoflook
Instructies
- Rooster de pijnboompitten in een koekenpan.
- Snij de tomaten in dunne plakjes. Verdeel de tomaten en de rucola melange over vier borden.
- Haal de sperziebonen af en kook ze beetgaar, verdeel ze daarna over de borden.
- Maak de dressing van mayonaise, pindakaas, knoflook en sesamzaad, verdeel dit over de tomaat. Besprenkel het geheel met pijnboom- en pompoenpitten.
- Kruid de zalmfilets met zout en peper. Bak ze even om en om gaar. Serveer ze boven op de groenten.
Voedingswaarde
Koolhydraten: 11.8g | Eiwit: 44.8g | Vet: 49.7g | Vezels: 6.4g
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Laat ons weten hoe het was!
/
Recept ideeën
Voor meer recepten ga naar de pagina ‘Wat eten we vandaag? Gezonde leefstijlrecepten‘