Deze roomkaas pistolets zijn ideaal voor een lunch of lekker bij een soepje. Beleg ze lekker met kruidenboter of met je favoriete beleg! Je kan ze ook eenvoudig invriezen en voor gebruik weer eventjes opwarmen in de oven. Superhandig!
Oanh Ha Thi Ngoc
Porties: 4 pistolets
calorieën: 560.3kcal
Equipment
- Oven
- pistolet bakvorm
Over dit recept
Gebruik in plaats van roomkaas eens kruidenroomkaas voor de variatie!
Ingrediënten
- 5 eieren
- 150 gram roomkaas
- 75 gram lijnzaad gebroken
- 50 gram roomboter gesmolten
- 25 gram eiwitpoeder
- 10 gram psylliumvezels
- 80 gram amandelmeel
- 3 theelepels paprikapoeder
- 1 theelepel knoflookpoeder
- 1 theelepel uienpoeder
- 3 theelepels wijnsteenbakpoeder
- 1 snufje zout
- 15 gram pompoenpitten
Instructies
- Verwarm de oven voor op 160 °C.
- Meng de eieren met de roomkaas, en voeg de rest van de ingrediënten toe aan het mengsel.
- Vet de bakvorm in en verdeel het mengsel over de 4 vormpjes.
- Strooi de pompoenpitten over de broodjes en bak ze 50 minuten in de oven.
Voedingswaarde
Calorieën: 560.3kcal | Koolhydraten: 5.3g | Eiwit: 21.5g | Vet: 49.3g
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Laat ons weten hoe het was!
Dit is een recept vanuit de boeken van Oanh’s Kitchen
Recept ideeën
Voor meer recepten ga naar de pagina ‘Wat eten we vandaag? Gezonde leefstijlrecepten‘