Recepten van Charlotte

Recepten van Charlotte

Low carb High Protein Salad.

Binnenkort komen we met de allerlekkerste recepten van Charlotte Pots. Deze recepten zijn gebaseerd op Real Food en zijn laag in koolhydraten en met voldoende eiwitten en natuurlijke vetten. Hiermee ben je heerlijk verzadigd en krijg je al je vitamines en mineralen binnen zonder hoge bloedglucosewaardes.

Tot die tijd vind je veel recepten en steun voor mensen met LADA of diabetes type 1 in onderstaande Facebookgroep.

 

Diabetes 1 in Eigen Hand

Besloten groep voor mensen met diabetes Type 1 die hun inzicht in het effect van leefstijl bij diabetes willen vergroten. Daarbij motiveren en steunen we elkaar op dit pad naar een eenvoudiger diabetes management en een gezonder en gelukkiger leven met Diabetes.

→ Lid worden

Wat mag u van onze Facebook community verwachten?

Van ons mag u verwachten dat we kennis met u delen over LCHP (Low Carb High Protein) voeding en het effect daarvan op het diabetes management bij kinderen en volwassenen met diabetes type 1 of LADA. De kennis die het betreft is gebaseerd op en geïnspireerd door dr. Bernsteins Diabetes Solution. We zullen dit presenteren op een makkelijke, te begrijpen manier. Bronnen zijn veelal Engelstalig, wij proberen de vertaalslag voor u te maken.

We delen het gedachtegoed van dr. Bernstein wat inhoudt dat we geloven dat elke persoon met diabetes een lang, complicatievrij leven kan leiden.
We verdienen een leven met “normale”, niet-diabetische bloedglucosewaarden. Dit vergt inspanning. Onze ervaring is dat koolhydraatarm eten, als hulpmiddel voor diabetes management, het medicijngebruik en de algehele stress vermindert en een groter gevoel van macht en controle geeft aan de patiënt.

Wij zijn van mening (en hebben persoonlijk ervaren) dat de koolhydraatarme manier van eten het giswerk van het diabetes management vermindert en meer stabiliteit en vrijheid in uw dagelijks leven mogelijk maakt

→ Lid worden

Diabetes 1 in Eigen Hand blog