Inspirerende verhalen

Er zijn prachtige, informatieve boeken geschreven over leefstijl. In de onderstaande artikelen bespreken we boeken die we je aanbevelen. Het zijn niet persé de nieuwste boeken. Het zijn vooral boeken die praktische informatie bevatten die het makkelijker maken om met je leefstijl aan de slag te gaan. Hopelijk helpen de recensies je om de eerste stappen te zetten op weg naar een gezonde leefstijl.

Uitgelichte auteur

Professor Tim Noakes.


In dit artikel lees je meer over de achtergrond van professor Tim Noakes. Hij heeft baanbrekend werk verricht op het gebied van wetenschappelijke inzichten over koolhydraatarme voeding. Zijn inzichten, achtergrond en wetenschappelijke informatie zijn erg waardevol als jij je verder wilt verdiepen in koolhydraatarme voedingspatronen.

Leefstijl e-book; Hoe gezond leven kan bijdragen aan herstel

Leefstijl e-book

het leefstijl e-boek door leefstijltherapeut Jaap Wonders Hoe gezond leven kan bijdragen aan herstel is voor 5 euro via Je Leefstijl Als Medicijn te verkrijgen.
William Cortvriendt Calorieën tellen is onzin

Het eerste hoofdstuk van het boek lichter van William Cortvriendt

Het eerste hoofdstuk van het nieuwe boek van William Cortvriendt met de titel Lichter. “Met dit boek heb ik de ambitie dat je overtollige kilo’s gaan verdwijnen. Voor altijd!” Zegt William. Volgens het RIVM lijdt meer dan de helft van de bevolking aan overgewicht en obesitas.