Recensies leefstijlboeken – inspirerende verhalen

Er zijn prachtige, informatieve boeken geschreven over leefstijl. In de onderstaande artikelen bespreken we boeken die we je aanbevelen. Het zijn niet persé de nieuwste boeken. Het zijn vooral boeken die praktische informatie bevatten die het makkelijker maken om met je leefstijl aan de slag te gaan. Hopelijk helpen de recensies je om de eerste stappen te zetten op weg naar een gezonde leefstijl.

Uitgelichte auteur

Professor Tim Noakes


In dit artikel lees je meer over de achtergrond van professor Tim Noakes. Hij heeft baanbrekend werk verricht op het gebied van wetenschappelijke inzichten over koolhydraatarme voeding. Zijn inzichten, achtergrond en wetenschappelijke informatie zijn erg waardevol als jij je verder wilt verdiepen in koolhydraatarme voedingspatronen.

mentale aandoeningen zijn omkeerbaar (2)

Ja echt, ook mentale aandoeningen zijn omkeerbaar

Het onderzoeksveld is nog tamelijk pril maar de conclusies zijn onontkoombaar. Niet alleen diabetes maar ook mentale aandoeningen zoals alzheimer, depressiviteit en bipolariteit zijn vaak met voeding onder controle te…
Mijn vriend Damocles

Mijn vriend Damocles

Het leven met een chronische ziekte wordt door Lottie van Starkenburg in ‘Mijn vriend Damocles’ op treffende wijze beschreven. Haar persoonlijke groei van patiënt naar actiënt is een inspirerend verhaal…
Leefstijl e-book; Hoe gezond leven kan bijdragen aan herstel

Leefstijl e-book

het leefstijl e-boek door leefstijltherapeut Jaap Wonders Hoe gezond leven kan bijdragen aan herstel is voor 5 euro via Je Leefstijl Als Medicijn te verkrijgen.