Hoe een persoonlijk voedingsadvies bijdraagt aan de gezondheid

Het is algemeen bekend. Gezonde voeding draagt bij aan een betere gezondheid. Ieder mens is uniek, dus ook de manier waarop je reageert op voeding. Maar hoe weet je precies welk voedingspatroon het beste voor jou werkt?

Voeding op maat

Hoe een persoonlijk voedingsadvies bijdraagt aan de gezondheid. Hoe reagereer ik op bepaalde voeding? Individueel voedingsadvies op maat Ir. Veerle van Engen kijkt naar de (nabije) toekomst.

Veerle van Engen

Strategic Health Designer

Als Strategic Health Designer heb ik een grote passie voor hoe voeding kan bijdragen aan een goede, positieve gezondheid. Denk hierbij aan voeding die is afgestemd op elk individu, het ontwerpen van een gezonde voedselomgeving en de laatste ontwikkelingen op de markt en in de technologie.

In de eerste blogpost van de serie stelt Veerle zich voor een geeft ze haar achtergronden en beweegredenen, maar ook dat zij door het aanpassen van haar eigen voedingspatroon een enorme verbetering zag bij de coelikia, gluten-intolerantie waarmee ze te kampen had.


Veerle van Engen strategic Health Designer
Ir. Veerle van Engen blogger voeding als medicijn

Een serie artikelen over personalised nutrition

Ik schreef een aantal blogposts waarin ik u meeneem naar een toekomst van personalised nutrition. Een belangrijke pijler in de toekomst voor personalised medicin. Voeding als Medicijn.

Hoe gevoed ben jij?

Eten is een hele balanceer act. Hoe zorg je ervoor dat je precies eet wat je nodig hebt? Verschillende testen kunnen je helpen. Daar lees je in deze post meer over!

Gepersonaliseerd voedingsaanbod

Nieuwsgierig geworden naar het aanbod in gepersonaliseerde voeding? Deze post schetst een beeld van het gepersonaliseerd voedingsaanbod.

Deze pagina wordt mede mogelijk gemaakt door samenwerking met Ekomenu

13 leefstijlen
1, 2, 3 of 4 personen
Kies je favoriete gerechten
Gratis ophalen of thuisbezorgen