Nerdculture Wim Tilburgs over Gezondheid en Ketose

Een nieuwe Nerd Culture met Lifestyle expert Wim Tilburgs. We praten ruim 2 uur lang over gezondheid, diabetes, metaboolsyndroom en de gigantische uitdagingen waar deze maatschappij voor staat. Wat is de rol van onze voedselproducenten? Wat is de rol van Big Pharma en hoe kun je zelf de verantwoordelijkheid en de regie nemen voor je gezondheid? 

Wees baas over je eigen gezondheid

Deze 2 uur durende podcast is een vervolg op een podcast die ik een jaar eerder samen met Boris van de Ven heb opgenomen. Op deze uitzending zijn ontzettend veel positieve reacties gekomen en het was goed weer eens bij te praten met Boris. Zeker nu ik weer verder ben gegaan met mijn missie om mensen te inspireren om na te denken over gezondheid en de rol van leefstijl hierin.

De video van de uitzending over gezondheid en biohacking vind je terug in het artikel Wees baas over je eigen gezondheid.

 

 

 

 

 

Wil jij zelf ook meedenken?

Het platform Leefstijl Als Medicijn heeft openbare groepen op Facebook en LinkedIn voor iedereen die mee wil praten en denken over een gezondere, duurzame en vitale samenleving. Word je ook lid? Je bent van harte welkom!

Lid worden van de Facebookgroep

Leefstijl als Medicijn platform op LinkedIn

Stichting Je Leefstijl Als Medicijn is genomineerd voor de BID Positivity Awards, onderdeel van de Big Improvement Day.

De Awards zijn een prachtig initiatief: inspirerende organisaties die een positieve bijdrage aan de samenleving leveren worden in het zonnetje gezet. Organisaties zoals – inderdaad – Je Leefstijl Als Medicijn!

 

Meer weten of deze oproep delen?

Lees hier ons verhaal.

Klik op de afbeelding hiernaast om te stemmen

Stem voor de BID positivity awards

Steun het werk van de Stichting Je Leefstijl Als Medicijn

Help ons om het aantal mensen met diabetes type 2 en andere leefstijlgerelateerde aandoeningen terug te dringen.

Doe een gift

Contact opnemen

Inschrijven voor onze nieuwsbrief