Nieuw Ketokuur 2

Ketokuur 1 was het best verkochte kookboek in België in 2020. Volgens Pascale Naessens is de belangrijkste reden daarvoor dat keto echt werkt. De meeste mensen die een ketokuur volgen, vallen ervan af – zonder honger – en dat terwijl ze heel lekker eten.

Ketokuur 2 gaat dieper in op het thema: waarom val je af, hoe werkt het, wat is de rol van vetten, hoeveel mogen we ervan eten? Maar ook thema’s zoals verzadigd vet, cholesterol, intermittent fasting en timerestricted eating worden door deskundigen uitgebreid besproken.

In het tweede deel van het boek kun je meteen de theorie in de praktijk toepassen. Je vindt er een volledig uitgewerkt 14-daags schema plus extra recepten: in totaal 75 heerlijke recepten bereid met natuurlijke producten en veel groenten. Ook als je geen ketokuur volgt, kun je genieten van deze heerlijke lowcarbgerechten.

Ketokuur 2 Pascale Naessens
Ketokuur 2 Pascale Naessens

Ketokuur 2 bestellen

Klik op de afbeelding of op de link hieronder en bestel ketokuur 2

Ketokuur 1 – Een nieuw leven in 14 dagen

De visie van Pascale Naessens en 2 experts over het ketogeen dieet

  • Wat is het?
  • Voor wie is het geschikt?
  • 60 keto-recepten

Het ketogeen dieet is al jaren met een opmars bezig maar er is ook veel controverse. Een ketogeen dieet is immers restrictief en extreem volgens velen. Extreem weinig koolhydraten en extreem veel vetten.

Voor Ketokuur stelt Pascale een tweewekenkuur samen met bestaande en nieuwe recepten voor ontbijt, lunch en diner, waarbij de lezer kan uitbreiden met nog meer recepten voor een derde week

Heerlijk gezond en ketogeen eten met de vele recepten en menu’s van Pascale in dit boek.

Op de afbeelding hiernaast zie je een voorbeeld van een recept uit het boek Ketokuur.

Warme feta met gebakken groenten en pecannoten
Warme feta met gebakken groenten en pecannoten

Warme feta met gebakken groenten en pecannoten

met hierin 200 g feta, 400 gram broccoli, 2 lente-uitjes, 70 gram rode paprika, 30 gram pecannoten, 60 gram olijven en 40 gram olijfolie.

Het ketogeen dieet wordt ook vaak vanuit medische of gezondheidsoverwegingen gebruikt voor mensen met (veel) overgewicht, bij bepaalde gezondheidsklachten en ziekten. Vandaar ook de belangrijke bijdragen van twee experts in het boek.

De experts Professor Hanno Pijl en dokter William Cortvriendt

Pascale Naessens schreef het boek samen met twee experts met wie ze regelmatig samenwerkt. Professor Hanno Pijl heeft het over de voor en nadelen van een ketogeen dieet voor diabetespatiënten. Dokter William Cortvriendt gaat dieper in op de gunstige invloed van een ketogeen dieet bij de behandeling van kanker, een thematiek waar hij recent ook een boek over heeft geschreven. Hanno, William en Pascale zijn allen lid van de raad van advies van Stichting Je Leefstijl Als Medicijn.

Meer informatie: