Een lekkere portie pannenkoeken maar dan helemaal ketogeenproof! Dit recept bevat namelijk amandelmeel in plaats van tarwe. De citroen geeft een frisse twist. Smullen maar!
Ekomenu
Equipment
- Staafmixer
- Rasp
- Bakpan
- Bord of platte deksel
Over dit recept
Ingrediënten
- 30 gram amandelmeel
- 75 gram volle kwark
- 2 eieren
- 0,25 citroen
- 25 gram frambozen
- 1,5 eetlepel olijfolie
Instructies
- Klop een luchtig beslag van de amandelmeel, kwark en eieren.
- Was de citroen en rasp de schil erboven.
- Verhit olie in een bakpan.
- Schenk kleine beetjes van het beslag in de pan en bak aan beide kanten lichtbruin en gaar.
- Keer de pannenkoek voorzichtig met een platte deksel of een bord.
- Serveer de pannenkoek met een lepel kwark en een paar frambozen (of ander fruit).
Voedingswaarde
Recept ideeën
Voor meer recepten ga naar de pagina ‘Wat eten we vandaag? Gezonde leefstijlrecepten’.