Minder medicijnen en meer energie

Jouw gezondheid is je grootste goed. Dus als je lichaam niet meer doet wat je wil is dat vervelend. Al tijden lang voel je je lusteloos. En de medicijnen voor Diabetes type 2 helpen niet echt of maken het allemaal niet beter. Hoe krijg jij weer zelf de controle over je lijf? Op een manier die past bij jou. En samen met mensen die met dezelfde problemen worstelen.

Diabetes en leefstijl we steunen elkaar

Diabetes en leefstijl we steunen elkaar!

Je Leefstijl aanpassen is niet zo makkelijk daar kan iedereen hulp bij gebruiken. Hulp van een professional, van je omgeving en van elkaar. Daarnaast maakt onze leefomgeving het er ook niet gemakkelijker op. Continu worden we verleid om een ongezondere keuze te maken.

Onze ondersteuning is vooral gebaseerd op het ondersteunen van elkaar, laagdrempelig en gratis. Allereerst online via onze Facebookgroep Diabetes 2 Doorbreken met Je Leefstijl Als Medicijn. Meer achtergrondinformatie over onze Facebook groep vind je hier.

Diabetes type 2, Diabetes type 1, Lada.

Er zijn veel verschillende vormen van diabetes. En zelfs bij diabetes type 2 blijken er verschillen te zijn. Daar komen we later op terug. Deze pagina heeft de focus op mensen met diabetes type 2. Echter voor mensen met diabetes type 1 of LADA is er ook een groep met een eigen pagina. Beide aanpakken hebben veel overeenkomsten maar ook verschillen en dan met name op het gebied van medicatie maar ook dat het kinderen en hun ouders kan betreffen.

Heb jij of jouw kinderen diabetes type 1 of LADA kijk dan op onze pagina diabetes 1 in Eigen Hand.