Oprichter van Je Leefstijl als Medicijn Wim Tilburgs met een kratje groente in de wei tussen de koeien

….. en leefstijl

Beschrijving gezondheidsdoel

Korte intro over de aandoening, het belang van leefstijl en het mogelijk te realiseren gezondheidsdoel.

Lees meer

Wat is het belang van leefstijl bij …..?

Beschrijving van de belangrijkste leefstijlpijlers voor deze aandoening

Onderzoek naar …. en leefstijl

Vertel hier iets over onderzoeken en resultaten over het effect van leefstijl of een specifieke leefstijlpijler op deze aandoening. Wanneer je betrokken bent bij een onderzoek vermeld dan wat dit onderzoek inhoudt en wat de stand van zaken is.

Supportgroep … en leefstijl

Wat doet de groep? Vertel iets over het aanbod bijvoorbeeld nieuwe artikelen en recepten. De sfeer. Het doel van de groep om elkaar te inspireren en motiveren.

Wat mag je van ons verwachten?

… en Leefstijl streeft ernaar om de meest recente wetenschappelijke data omtrent ….. zichtbaar en toegankelijk te maken voor zowel personen met … als zorgprofessionals. Er zijn een aantal belangrijke uitgangspunten: 

  1. Voeding is geen vervanging van medicatie en dient eerder beschouwd te worden als één van de opties die kan bijdragen aan remissie.  
  2. Het aanpassen van het voedingspatroon kan in het begin enigszins moeilijk zijn en vergt toewijding en doorzettingsvermogen. Samenwerken met je arts, diëtist en contact met andere personen met … kan je hierin ondersteunen.  
  3. Symptoomvrij is niet hetzelfde als …. (bijv. verminderde ontstekingsactiviteit). Het is belangrijk om in contact te blijven met je arts. En de voortgang, in overleg, te monitoren door middel van…..
  4. De informatie op deze website mag niet beschouwd worden als medisch advies. Raadpleeg altijd je arts.  

… en leefstijl supportgroep

Heb je vragen over … en leefstijl dan ben je welkom in onze community op Facebook. Voor inspiratie, motivatie, steun, kennis en gewoon leuke nieuwe mensen leren kennen. Sommige nieuw maar ook ervaringsdeskundigen.

Word lid
IBD

Zelf aan de slag?

Aanbevolen boeken

Wanneer mensen via de link op onze website een (aanbevolen) boek kopen bij bol.com ontvangen we een kleine provisie. Door boeken aan te bevelen help je op de doelgroep en de stichting.

Uitgelichte recepten

Op de site staat een groot aanbod van recepten. Je kan hier een selectie van de recepten plaatsen die passend zijn voor je doelgroep.

Ervaringen met… en leefstijl

Hier plaats je de blogs met ervaringsverhalen.